Promo

Sezona sladoleda može da počne! Slatka ponuda koja se ne odbija…

Yumis - sinonim za kvalitet, više od tri decenije!

Topli dani su tu, lepo je vreme i samo još nedostaje ta divna hladna poslastica koja će Vas okrepiti i vratiti osmeh na lice… sladoled iz Yumis-a je uvek najbolji izbor.

Mnogi od nas prosto nemaju meru kada je ova poslastica u pitanju i zato sladoled uvek želimo u većim količinama nego što to bude količina fabričkog pakovanja koje kupite na popularnim uličnim frižiderima. Zato je Yumis mislio na sve nas i ponudio nekoliko ukusa koje možete da spremite u svom domu i uživate onako i onoliko koliko to duša ište.

U ponudi Yumis-a  su primamljiva čokolada, slatka jagoda, neodoljiva vanila i zanimljiva i uvek veoma tražena straćatela, koji god da probate ukus jedno je sigurno, nećete stati dok ih ne isprobate sve.

Brzo i lako se pripremaju ovi sladoledi, što ih čini idealnim za porodična okupljanja, iznenadne goste ili romantične večere, kada želite da iznenadite dragu osobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yumis (@yumis.rs)

Sastav svakog sladoleda možete pročitati na sajtu niške  fabrike koja ih proizvodi već godinama i uveriti se zašto je Yumis sinonim za kvalitet, više od tri decenije.

Pratite Yumis na društvenim mrežama

FACEBOOK + INSTAGRAM

Neka ovo proleće i leto budu u znaku prijatnih slatkih zalogaja….uživajte!

YUMIS
Bul. Sv. cara Konstantina
80-86
018 561 421
018 561 422
Facebook – YUMIS doo
www.yumis.rs

 

 

>>>Prijatelj svake kuhinje<<<

Pronađite YUMIS na rafovima brojnih marketa!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com