Zabava

The FRAJLE ZAPALILE NIŠ! Tražila se karta više – proleće u znaku Frajli

Posle nekoliko godina koliko nisu nastupale u Nišu The Frajle su opravdale ljubav publike i ne čudi što se tražila karta više.

 A euforija je počela više od mesec dana pred nastup!
“Velicanstven momenat u karijeri svakog umetnika jeste kad doživi ovacije i obožavanje publike, jer ta reverzibilna energija zapravo pokreće obostranu ljubav – rekla nam je Nevena Buča, jedna od Frajli – Niš nije samo grad, Niš je emocija, sentiment, duša jednog vremena, i mnogo nam znači kada znamo da su nas Nišlije željno čekale! Svaki put kad čujemo da se traži karta više puno nam je srce! Presrećne smo što su naše nove pesme sa albuma “Dnevnik duše” razgalile srca onih kojima su namenjene – a to je naša publika. Uskoro će publika u Nišu  imati priliku da gleda i naš kabare “Kako sam (p)ostala frajla”, napisano po Jeleninoj knjizi”, rekle su nam Frajle

Tri najomiljenije devojke u regionu trenutno posle veličanstvene promocije i velikog Osmomartovskog koncerta u Beogradu u MTS dvorani, nastavile su turneju u Makedoniji, potom u Crnoj Gori, čeka ih velika dvorana “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, a zatim se turneja nastavlja u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Za The Frajle nema zime, budući da su u martu imale samo nekoliko slobodnih dana kada nisu nastupale i imale medijska pojavljivanja.

Proleće im donosi nove koncerte a ova 2024. je definitivno u znaku Frajli.

A sinoć je u prepunoj sali Doma vojske održan koncert koji, kažu Nišlije biti zapamćen, prenosimo samo delić odlične atmosfere.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com