Promo

SALT Shop stigao u Niš

Brend SALT Shop otvorio je vrata svog 9. po redu prodajnog objekta, ovoga puta u Nišu. Brzo rastuća vejp zajednica postala je bogatija za još jedno prodajno mesto. Na lokaciji Kazandžijsko sokače 23, u samom centru grada, novi SALT Shop briljirao je svojom jedinstvenom atmosferom, predstavljajući pravu oazu za sve ljubitelje vejpinga.

Tokom manifestacije, posetiocima je ekskluzivno predstavljen novi proizvod – MASKKING PEN, najnovije ostvarenje prepoznatljivog brenda. MASKKING vejp, osvojio je punoletne pušače širom Srbije svojim kvalitetom, a posebna pažnja posvećena je održavanju ujednačenog intenziteta arome tokom celog perioda konzumacije. Nov proizvod karakteriše medicinski nikotin jačine 20mg/ml, kao I kombinacija svedenog dizajna i originalnih Maskking aroma koje su sinonim za kvalitet.

Otvaranju novog SALT Shopa prisustvovalo je više stotina ljudi, koji su uz tople voćne napitke i dobru atmosferu, imali priliku da učestvuju i u zabavnoj promotivnoj igri. Promocija je bila koncipirana tako da je svaki posetilac koji je pušač imao priliku da svoje čulo ukusa stavi na test i pokuša da pogodi koja MASKKING aroma je u pitanju. Nakon što su pogodili ukus, učesnici su izvlačili razne vredne nagrade. Osmesi na licima svih prisutnih jasno su pokazali koliko su uživali u ovom zabavnom iskustvu.

Kompanija WINGATE u Srbiji posluje od 2022. godine. Sa svojim brendovima MASKKING i SALT Shop ističe se po ulaganjima u kvalitet, inovacije kao i ispunjavanju potreba svojih punoletnih potrošača.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ispod teksta o SALT sopu objavljen je sa tarim slikama i tekst o Kazandziskom sokacetu “tradicija i duh vremena”, od tih reci nema vise nista sto je autenticnost sokaceta ,jako, jako mnogo je naruzeno navodnim sredjivanjem. Ja samtu u tom kraju odrastao i zato ovo pisem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com