Društvo

Predložena nova v.d. direktorka JKP “Gorica”

Gradsko veće Grada Niša na današnjoj sednici predložilo je Ivanu Stanić za vršioca dužnosti direktora JKP “Gorica”.

Ivana Stanić, rođena je 1983. godine u Arađelovcu. Diplomirala je u Beogradu na Ekonomskom fakultetu, a ono što je bila ključna stvar za izbor Stanićeve jeste iskustvo u privatnom i javnom sektoru, naveo je gradski većnik zadužen za komunalne delatnosti Miroslav Đokić.

Miroslav Đokić, gradski većnik; foto: P. V.

“Neko ko ima iskustva i u privatnom i u javnom sektoru možda može sa više energije da se pokaže. Sa druge strane mi jesmo načelno dali rok da će ovo preduzeće biti na nekom probnom periodu, s obzirom na to da je ovo v.d. direktora, od nekih 300 dana sledećih, gde mora da dokaže da su sposobni i ovaj kadar, a i samo preduzeće da pokaže da je likvidno. Ako ne, nalazićemo neka druga rešenja.

V.d. stanje je, prema Đokićevim rečima, probni period za funkcionisanje ovog preduzeća, a ako se ne pokaže kao pravi izbor, ističe da postoji mogućnost spajanja “Gorice” sa nekim drugim javnim preduzećima.

“Mi smo dali jasan stav da ovo preduzeće neće funkcionisati kako je funkcionisalo do sada”, zaključio je Đokić.

Predlog Gradskog veća o imenovanju Ivane Stanić za v.d. direktora “Gorice” trebalo bi da se nađe na dnevnom redu prve naredne sednice Skupštine Grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Čestitam. Uvek ću biti na strani žena zato što su odgovornije,disciplinovanije i manje korumpirane. Došlo je vreme da JKP radi svoj posao kako treba. Kreativnost i odgovornost je neophodna,kao i odgovornost građana koji, moram priznati, jako malo vode računa o čistoći u svom gradu. Želim mnogo sreće i uspeha u radu u narednoj godini.

    1. Nemam nista oritiv žena rukovidioca, ali imam protiv zena avikalskih rukovodioca.

  2. u gorici nedostaje implementirana organizacija -deming . nikakav jak ili bilo ko nece pomoci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com