Društvo

Niško veće usvojilo plan za konačnu izgradnju “Novog Niša”

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa "Novi Niš" konačno bi, posle 13 godina od prodaje kasarne "Bubanjski heroji" sa ciljem izgradnje tog kompleksa, trebalo da krene sa "mrtve tačke" jer je niško gradsko Veće danas usvojilo predlog Plana detaljne regulacije za područje nekadašnje kasarne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. i sta sad mi koji cekamo Lidl… 3 Lidl-a u krugu od par kilometara a za ostale stanovnike koga briga… ne mora bas Lidl ali neki veci supermarket koji ce da ima parking. ne kapirate vi kako ljudi razmisljaju zato cete i da izgubite izbore…

  2. Valjda je vreme da jednom za svagda raskrstimo sa titovom Jugoslavijom. Posečimo to jugoslovensko drveće i završimo sa tim, ništa nam dobro nije donela

    1. Pa vi kakvi ste i kakvi su vam komentari smetalo su vam I zgrade sve vam smeta što nije bugarsko

  3. To drvece nema veze sa Titovom Jugoslavijom, to drvece je sadjeno za oplemenjivanje tog prostora i to drvece su pluca cistog vazduha sa Bubnjem za ceo taj kraj i sire, ti si jedan unistitelj i los covek bolje fa se nisi ni javljao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com