Servisne

Popravka kvara u Ozrenskoj ulici

Voda sa ulice otiče u priključnu šahtu, potreban je iskop u Ozrenskoj ulici, kod broja 7. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ozrenskoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi  u Mokranjčevoj ulici

Voda na površini, nužan je iskop u Mokranjčevoj ulici, kod broja 11/a, iza marketa “Idea“ u prilazu. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Mokranjčeve ulice (prilaz).

Produžetak radova na vodovodnoj  mreži  u selu Jelašnica

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na vodovodnoj mreži na lokaciji Jelašnica – Veternik. Zbog intervencije na magistralnom cevovodu neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Zamene prvih ventila  u Niškoj Banji 

Voda curi na prvim ventilima, potrebne su zamene u Niškoj Banji, u ulicama: Vidoja Jovanovića kod brojeva 26 i 31, Trg republike 18, Gorana Nikolića 8. Zbog radova na priključnim vezama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama.

Popravke  kvarova na prvim ventilima

Popravke u šahtama planirane su u ulicama: Avalskoj 8a, Jovana Dučića 14, Cara Dušana 73, Bulevar Svetog Cara Konstantina 45, Vožda Karađorđa 39, Jovana Apela 18, Starine Novaka 10, Gabrovački put II deo 41 (ukolko je pomereno vozilo na šahti) i na još nekim adresama. Tokom dana obavljaće se popravke prvih ventila u selu Mezgraja –u ulici Koče Popovića, u selu Lalinac – u ulici Niškoj 33b i defektaža ispod mosta, u Donjem Međurovu – u ulici Maršala Tita 7. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika u ulicama Milojka Lešjanina i Voždovoj.

Ispiranje ulične mreže u naselju Deveti maj, u ulici Sime Dinića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com