Promo

Otvoren La Park u Sokobanji – Srećan rad! (VIDEO)

Novi kafe La Park u Sokobanji počeo je sa radom. Na samo nekoliko stotina metara od glavnog šetališta u ovoj veoma posećenoj banji, La Park jeste pravo utočište od buke i gužve. Iako u Sokobanji ima puno ugostiteljskih objekata, otvaranje La Parka je izazvalo veliku pažnju, te su na dan otvaranja došli kako prijatelji tako i gosti banje koji su tragom vesti stigli na adresu Branka Đurića 9.

La Park je jedinstven po svojoj bašti u kojoj su svoje mesto pronašle brojne egzotične biljke, te je boravak u njoj veoma prijatan. Usluga je vrhunska a cene vrlo pristupačne.

La Park u Sokobanji; Foto: Niške Vesti, Vodeničarski

Na meniju je baš sve što će vas okrepiti i dati oduška u ove dana u kojima nam je toliko potreban mir i spokoj. Kada se i osvežite dobrom kafom, citrusnim miksom ili omiljenim sokom za samo nekoliko trenutaka ste na glavnom šetalištu. I to je ono što krasi La Park…u srcu banje a opet umiven mirom i tišinom dočekuje goste sa svih meridijana.

La Park se nalazi u Vili Vortex, za koju gosti imaju samo reči hvale.

Birajte odmor kakav zaslužujete, birajte najbolje za sebe i najmilije…- Vila Vortex u Sokobanji

VILA VORTEX + La Park kafe
Branka Đurića 9, Sokobanja
+381 62 14 82 767
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Zaposlite u Sokobanji lekare koji mogu da pruže prvu pomoć, ušiju ranu, da naprave rentgenski snimak… svako grčko selo ima bolje zdravstvo nego turistički cvet Srbije

  2. Lekare treba zaposliti ali da odrade svoj posao a ne da se zaposle samo da primanu platu. Trebalo bi od hitno uvesti kontrolu rada lekara. Sve vise je medicinskog osoblja i zdravstvenih ustanova a narod sve bolesniji.Za pogresno postavljenu dijagnozu i pogresnu terapiju lekar treba da bude sankcionisan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com