Društvo

Otežan saobraćaj na relacijama Trupale-Čamurlijski put i Popovac- Medoševac (VIDEO)

Nikola Ristić iz sela Popovac javio se jutros redakciji NIških Vesti sa snimkom skoro neprohodnog  puta Trupale- Čamurlija. Kako kaže još je teže stanje na relaciji Popovac – Medoševac, gde jutros autobus nije mogao da prođe, pa radnici nisu otišli na posao. Čišćenje ovih deonica u nadležnosti je preduzeća Trag Trace, čije su ekipe trenutno na terenu, a čišćenje otežava jak vetar, kaže Nenad Stanković, šef Zimske službe.

Put je katastrofa, sneg nije očišćen, a ispod je led, dolazi do iskliznuća i zaglavljivanja vozila, što se i meni jutros desilo zbog čega sam zakasnio na posao, kaže Ristić.

Iz sektora zimske službe JKP “Mediana” kažu da čišćenje tih deonica nije u njihovoj nadležnosti. Po rečima dežurnog poslovođe Marka Dikića, “Mediana” je očistila sneg do okretnice kod Medoševca, Malčanske petlje i Mramorskog brda, zatim Kovanlučku ulicu, Ledenu stenu i MIN-ovo naselje.

Čitaoci javljaju da problema ima i na putu za selo Vlase.

Nadležnost za čišćenje puteva u ovim prigradskim naseljima ima preduzeće  Trag Trace, čije su ekipe i sada na terenu, kaže šef Zimske službe Nenad Stanković.

“Znamo da najviše problema ima u Gradskoj opštini Crveni krst, gde su ozbiljni nanosi snega. Probleme u Trupalu i Vrtištu stvara jak vetar koji u roku od pola sata nakon čišćenja vraća sneg na put. Trag Trace je i sada na terenu, bili su i juče, ali ne možemo protiv prirode”, ističe Sanković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com