Servisne

Ujutro opasnost od leda – vozačima se preporučuje pažljivija vožnja

Zbog kiše, susnežuce ili snega postoji opasnost od zaleđivanja pojedinih deonica te se vozačima preporučuje pažljivija vožnja u prepodnevnim satima.

Vozači se upozoravaju da na put kreću samo sa dobrim zimskim gumama, da koriste puteve prvog prioriteta, da voze na većem odstojanju i sporije, a ukoliko naiđu na zaleđenu deonicu da pokušaju sporijom vožnjom da stignu do prvog bezbednog meta, parkinga ili benziske stanice, navodi se u saopštenju.

Sneg do pet centimetara i vlažni kolovozi su na deonicama Divljaka – Ivanjica – Javor; Vladičin Han – Surdulica – državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci); Vlasinsko Jezero – granica Srbija bugarska (Ribarci); Mionica – Brežđe – Divčibare – Кaona.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Batrovci čekaju sedam sati, na Gradini pet sati, na prelazu Šid tri sata, na Horgošu sat i po, a na Bogojevu i Kelebiji oko sat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com