Sport

“Novoselac MP” spreman za sezonu

 Omladinski fudbalski klub “Novoselac” vratio se na teren i nastupaće u buduće kao  sportsko udruženje “Novoselac MP”.

Predsednik Upravnog  odbora  Marko Pujović rekao je da su ciljevi i planovi jasni, a to je vraćanje kluba u viši rang takmičenja.

“Okupili smo bivše fudbalere, mlade ljude ,sportske radnike , fudbalske sudije gde ćemo zajedničkim snagama i voljom pokušati da vratimo klub tamo i gde je pripadao .Klub se nije dugo takmičio, prostorije na terenu u Novom Selu su blago rečeno demolirane, ali mi ubrzano radimo shodno mogućnostima da saniramo objekat kako bi mogli naše utakmice kao domaćini odigravati na našem terenu”, izjavio je predsednik Upravnog odbora Marko Pujović.

Pojedini privredni subjekti iz naselja su ponudili pomoć u vidu materijala da se čitav objekat sanira.

“OdržaIi smo sastanka sa fudbalerima i uspeli da vratimo sve malde fudbalere koji su igrali po drugim mestima i klubovima. Predstavili smo im šta su nam ciljevi i planovi, a oni su jednoglasno odlučili da napuste druge klubove i nastupaju za tim iz svog mesta. U ovom trenutku mi imamo na raspolaganju 25 fudbalera, gde spremamo sve neophodne papire za njihovu preregistraciju”, dodao je Marko Pujović.

Treninzi su uveliko krenuli  kako bi spremni docekali takmičenje u drugoj niškoj ligi.

U linku ispod možete videti stanje kluba pre samo nekoliko meseci.

https://niskevesti.rs/novo-selo-ponovo-dobilo-fudbalski-klub/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com