Društvo

(VIDEO) Nišlije oduševljene! Mreže „gore“ a spot Stereo Banane pobrao sve pohvale

Elektro-Nišlije i kungfuzisti Naopak i Nemus poznatiji kao Stereo Banana imaju novu pesmu i novi spot koji je premijerno objavljen na njihovom YouTube.

Pre samo 20 sati Stereo Banana objavila je novi sing i spot „Vikend“ a Nišlije oduševljene već zatrpali društvene mreže objavama i podrškom. Jedno je sigurno – Pokidali su!

Ono što je pored pesme interesantno je i spot koji je sniman na prepoznatljivim niškim lokacijama, a ovo je možda prvi put da je neki muzički spot sniman na prelepoj lokaciji Arheološki park Medijana-Archaeological park Mediana/Muzej, piše niška programerska kompanija Ingsoftware koja stoji iza veoma profesionalno urađenog spota koji je razgalio Nišlije.

Ova pesma posvećena našem gradu lako može da se odnosi i na sve druge gradove u kojima živimo, radimo i gradimo budućnost, ali iz kojih obično za vikend nekud pobegnemo da se resetujemo.

Naopak (Marko Anđelković) i Nemus (Nemanja Nedeljković) vode gledaoce kroz uporedne slike kako istorijski delovi Niša izgledaju danas a kako bi mogli da izgledaju u budućnosti.

Zoran Marković Zonjo, poznat po spotovima koji su proslavili crnogorski hip hop dvojac Who See i član grupe The Books of Knjige, osmislio je i režirao spot za novu pesmu „Vikend“. Pesma „Vikend“ predstavlja novi muzički „smer“ Stereo Banane koji je nagovešten na njihovom poslednjem albumu „Niške strasti“, koji je izašao  krajem 2022. godine za diskografsku kuću Midget Unit Records.

Pesma i video za pesmu „Vikend“ nalaze se na svim dostupnim digitalnim platformama, a koncertne putešestvije Stereo Banane počinju 6. juna na otvaranju sezone beogradske Zappa Barke i 7. juna u novosadskom Gerila Baru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Boze mili,… ko li ovo voli da slusa i misli da je lepo? Plus opisi kako je neki lik proslavio neki dvojac a za njega i njih garant nije culo vise od 90% ljudi sa ovih prostora,kao ni za ove likove sto prvi put cujem.

  2. Molim Vas, ozbiljan ste portal, ne budite tabloidni! Ako treba da se promovise i da im se pomogne, ovo je selski nacin.

  3. stereo banana novi srpski mega elektro fenomen iz niš’, sjajan bend, pesma fanastična, puna podrška momcima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com