Zabava

(VIDEO) Spektakl u Nišu: Aco Pejović na koncertu premijerno izvodi nove pesme

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih pevača iz Srbije Aco Pejović najavio je danas da će na koncenrtu u Nišu 1. juna premijerno uživo izvesti pesme sa svog novog albuma koji će izaći 15. maja.

„Prva pesma sa novog albuma zajedno sa spotom biće objavljena 12. maja, druga 13. maja, a treća 14. maja. Kompletan album sa svim pesmama i spotovima biće objavljen i postavljen na sve platforme 15. maja. To je ono štgo me posebno raduje jer šest godina nisam izbacivao album. Izbacivao sam pesme i desio se onaj divni film o Tomi Zdravkoviću i pesma „Ponoć“ koju smo promovisali u Nišu na Filmskim susretima. Nadam se da će i ovaj album krenuti tako kao što je krenula pesma „ponoć“, rekao je Pejović na konferenciji za medije.

Pejović je podsetio da je koncert u Nišu održao poslednji put pre dve godine U niškoj Tvrđavi, gde će biti i predstojeći koncert.

Pevač Aco Pejović na konferenciji za medije; Foto: Niške Vesti/ B. Lj.

„Neka bude kao što je bilo pre dve godine, ja ću biti srećan i zadovoljan. Biće dobro ozvučenje i biće gostiju, ali najaviću ih onda kada budem izašao na binu“, istakao je Pejović i dodao da za sada još nije odlučio da li će koncert početi pesmom sa novog albuma ili nekim starim hitom.

On je kazao da u Nišu već dugo nastupa, pevao je i u diskotekama i na privatnim zabavama i ima veliki broj prijatelja.

„U Niš kada dolazim kao da dolazim u svoju kuću, tako se osećam i nadam se da ljudi i mene prihvataju tako. Za Niš me vežu jake lepe uspomene i lepi trenuci“, rekao je Pejović.

Polularni pevač je rekao da će tokom leta imati puno nastupa u Srbiji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Hrvatkoj, a dobio je i poziv za koncert u Grčkoj, tako da ga očekuje naporna letnja sezona.

Na pitanje novinara da prokomentariše učešće naše predstavnice Teya Dore i svoja očekivanja u vezi njenog plasmana, Pejović je rekao da devojku zna kao sjajnu umetnicu i muzički obrazovanu devojku čije mu pesme prijaju.

„Meni je super šta radi i ja joj želim svu sreću ovog sveta. Držim joj palčeve da pobedi i nadam se da će ako Bog da sreće i da pobedi i da nam ponovo dovede Evroviziju u našu lepu Srbiju. Po mom mišljenju Evrovizija je više jedan scenski nego muzički spektakl i ja nisam pobornik toga. Nisam pobornik promocije nekih stvari tipa satanizma koje ja ne volim i ne želim niti da učestvujem u tome niti da gledam. To naravno nije preporuka da neko ne gleda. Ko voli neka gleda“, rekao je naš popularni pevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

On je posle konferencije za medije posetio Dom za decu i omladinu „Duško Radović“ i deci koja žive u tom domu podelio prigodne poklone.

„Odlazak kod dece koja žive u domu želim da se shvati kao poziv drugim ljudima da odlaze kod te dece i pomognu koliko mogu. Ja se na svoj način trudim svih ovih godina i mislim da se treba truditi i pomagati toj deci“, izjavio je Pejović.

Koncert Ace Pejovića biti organizovan u okviru obeležavanja gradske slave Svetog cara Konstantina i carice Jelene. Slava je 3. juna, a kako je najavljeno 31. maja biće izvedena operu na platou ispred Beogradske kapije, koncert Ace Pejovića je 1. juna, a 2. juna koncert Danice Crnogorčević na Letnjoj pozornici.

Pokrovitelj koncerta Ace Pejovića su Grad Niš i Turistička organizacija Niša, a karte se prodaju u knjižari Indigo i preko Tikets.rs.

Organizatori koncerta su Melos estrada i AP Production.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. ,,Spektakl u Nišu“ GOSPODE BOŽE………….Jel Vam trebaju lajkovi….Sram Vas bilo…

  2. ovo „spektakl“? obzirom da je Nis postao palanka onda jeste. Uz to drzi konferenciju sa … Uzas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com