Promo

NOVA PUMPA U NIŠU: GASOIL spreman za niške vozače

U prodaji su sve vrste goriva i auto gas

GASOIL pumpa u Nišu počela je sa radom. Ova nova benzinska stanica nalazi se na Bulevaru Svetog cara Konstantina , na samom kružnom toku kod fabrike Cumptobel. Na ovoj pumpi mogu da se natoče sve vrste goriva i auto gas, a uskoro će biti opremljeno i odeljenje za pranje vozila.

Nova benzinska stanica GASOIL je četvrta koju poseduje ova kompanija, prva u gradu na Nišavi na bulevaru koji je jedan od najprometnijih. Velika frekvencija vozila na ovom pravcu odavno zahteva pumpnu stanicu sa dobrom ponudom, otvaranjem benzinske stanice GASOIL vozačima u Nišu, znatno je olakšano kretanje a meštanima obližnjih naselja pružena je odlična usluga. Ovaj regionalni put koriste brojni strani turisti te je značaj same pumpe veliki.
GASOIL: Niške Vesti
EVRO DIZEL,
ADI EVRO DIZEL,
EVRO PREIMJUM BMB 95,
EVRO PREIMJUM BMB 100 i
AUTO GAS.
Pored goriva u marketu vozačima su na dohvatu ruke najkvalitetnija ulja, sitni zamenski delovi kao i kozmetika za automobile.

„Da auto uživa na putu, uz kvalitetno uvozno mađarsko gorivo… samo na našoj benzinskog pumpi kod Brzog broda, moguće je uštedeti i do 10% po litru kroz potrošnju goriva. Veća snaga – manja potrošnja“, ističu na GASOIL pumpi.

Uvozno mađasko gorivo njihov je adut, uz napomenu da ovo gorivo u ponudi ima samo još jedna pumpa u Srbiji.

GASOIL: Niške Vesti
Firma GAS-OIL osnovana je 2004. godine. Po osnivanju se firma bavila trgovinom naftnim derivatima, da bi ubrzo počela da se bavi izvođenjem građevinskih i građevinsko-zanatskih radova. Usledili su poslovi na izgradnji pumpi i mnogobrojni poslovi na izgradnji stambenih objekata.
GASOIL
Bulevar Svetog cara Konstanina
+381 18 3230 906
info@gasoil.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com