Promo

VRHUNSKA GORIVA za sigurnu vožnju: GAS OIL – za najbolji užitak!

POVERENJE je kvalitet!

Goriva najboljeg kvaliteta za vrhunske automobile koriste vozači koji žele da iz moćnih mašina dobiju ono najbolje a to je potpuno iskorišćena snaga motora i sigurnost u vožnji! Sa derivatima GAS OIL-ove pumpe na Bulevaru Cara Konstantina, nikada nećete pogrešiti, jer kod njih kvalitet jeste neosporan.

Vaš novi skupoceni ljubimac na četiri točka treba ono najbolje  – vrhunski mađarski benzin ili dizel sa nemačkim aditivom, samo tako može da pokaže svu svoju moć.

„Vlasnik Mercedesa S klase 2021. godište samo je jedan od mnogih koji se redovno snabdeva gorivom kod nas, na šta smo mi ponosni. To dokazuje vrhunski kvalitet našeg goriva“, kažu u GAS OIL-u.

GAS OIL

Pored odličnog goriva akcenat je upravo na aditiviranom dizelu, a u pitanju je nemački aditiv. On je jako bitan za čišćenje korozije, znatno poboljšanje rada motora i čišćenje celokupnog sistema automobila.

„Naša goriva koriste i vozači u Evropskoj uniji koji imaju visoke standarde kvaliteta. Iskoristite– punu snagu koju poseduje vozilo, koristite provereno kvalitetna goriva koja ispunjavaju sve evropske normative“, kažu u niškom GAS OIL-u.

MAĐARSKI DIZEL I BENZIN obezbeđuju manju potrošnju, a veću snagu motora. Uz pomoć njega na GAS OIL pumpi čuvate svoje vozilo i pružite mu ono najbolje – kvalitetno gorivo koje ne mrzne i kada je spoljašnja temperatura i do – 30 stepeni Celzijusa.

GAS OIL

Pored ovog u ponudi su i druge vrste goriva i auto gas.

EVRO DIZEL,
ADI EVRO DIZEL,
EVRO PREIMJUM BMB 95,
EVRO PREIMJUM BMB 100 i
AUTO GAS.
GAS OIL
Bulevar Svetog cara Konstanina
+381 18 3230 906
info@gasoil.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button