Društvo

Nišlijke masovno zakazuju šišanje i doniraju kosu

Povedeni primerom Milice Živanović koja je za Božić donirala kosu, mnoge Nišlijke odlučile su se na isti korak i poslednjih nedelja masovna je pojava da baš u salonu "Selfie" dame zakazuju šišanje.

Salon “Selfie” ne naplaćuje šišanje koje je zakazano u ovu svrhu. Salon se nalazi u ulici Vojvode Vuka br. 8, kod Doma vojske.

Od donirane kose izrađuju se perike za mališane koji su usled hemioterapije izgubili kosu.

O potezu ove humane Nišlijke prve su pisale Niške Vesti, a onda su akciju podržali i svi nacionalni i čitaniji mediji.

“Oduševljena sam brojnim reakcijama koje smo dobili od kada su ljudi saznali za Milicu, a žene nam se sada redovno javljaju i dolaze da doniraju kosu. Važno je napomenuti da se ovom humanitarnom akcijom bavimo već dugi niz godina u salonu Selfie. Želimo da doprinesemo ovoj plemenitoj priči i da podržimo dame koje nesebično doniraju svoju dugačku kosu kako bi pomogle deci oboleloj od raka. Ovaj gest ljubaznosti i solidarnosti čini salon “Selfie” posebnim mestom koje ne samo što neguje lepotu već i širi toplinu i podršku onima kojima je najpotrebnije”, rekla je za Niške Vesti vlasnica Vesna Radojković.

Svoju kosu donirala je i jedna divna Ivana! Bravo

Akcija se nastavlja!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. A, ko i gde pravi te perike?
    Samo se bojim da se ta kosa prodaje za profit i ne koristi se za šta je navodno namenjena…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com