Sport

Naisa solidna u porazu od Zvezde

Crveno-bele slavile sa 31-26 (18-14)

Odigrala je Naisa solidan meč protiv Crvene Zvezde u 7.kolu Super rukometne lige, ali dalje od časnog poraza nije mogla. Ekipa iz Beograda slavila je sa 31-26 (18-14).

Tim iz Niša dobro je otvorio utakmicu i imao vođstvo od 3-1, a kasnije i 12-10, ali je Zvezda uspela da neutrališe prednost i da na poluvreme ode sa 4 gola prednosti.

Početak drugog dela pripao je domaćoj ekipi koja povećava prednost na 6 golova. Naisa se međutim nije predavala. Ekipa Slavka Krnjajca uspela je nakon gola Linee Čočaj da dođe na 2 gola zaostatka na 5 minuta pre kraja, 26-28. Činilo se tada da će utakmica ući u neizvesnu završnicu, ali je Zvezda dodala gas i rutinski privela meč kraju, 31-26.

Falila je Naisi u ovom meču još koja odbrana golmana da bi bila u egalu sa protivnikom.

U redovima Naise najefikasnije su bile Linea Čočaj i Teodora Veličković sa po 6 i Olivera Nikolić i Tamara Simonović sa po 5 golova, dok se kod gošći, posebno istakla Aleksandra Stamenić sa 9 golova iz 9 pokušaja.

U narednom, 8. kolu Naisa dočekuje ekipu Napretka. Taj meč na programu je 4.novembra u 18,30 sati.

Crvena zvezda – Naisa 31-26 (18-14)

Beograd, SRC Voždovac

Sudije: Nikola Bakmaz, Branko Radaković (Novi Sad)

Isključenja: Naisa 6 minuta, Crvena Zvezda 8 minuta

Sedmerci: Naisa 4 (3), Crvena Zvezda 7 (5).

ŽRK NAISA: Ivanović 6 odbrana, Nedeljković, Veličković 6, M.Nedeljković, Konatar, Milošević, Čočaj 6, A.Ranđelović, Simonović 5, P.Ranđelović, J.Stojanović 1, Nikolić 5, Grujić, Bukurić, B.Stojanović, Knežević 3.

ŽRK CRVENA ZVEZDA: Ninković, Janketić, Kačarević, Stamenić 9, Majkić 3, Savić, Ristić, Boner, Glušica 6, Cvijanović 1, Vidić, Stamenković, Simić 3, Mančić 5, Rančić, Garović 4.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com