Sport

Naisa dočekuje Crvenu zvezdu

Nedelja, 10.03. Hala „Čair“, 18.30h, Naisa – Crvena Zvezda

Utakmicom sa Crvenom Zvezdom Naisa nastavlja rukometni šampionat. Na noge niškom superligašu dolazi jedan od najjačih, ali sasvim sigurno najskuplji ženski rukometni tim u Srbiji.

Ekipa iz Beograda znatno se pojačala pred početak sezone, pa nakon osvajanja kupa, figurira i za jednog od najozbiljnijih kandidata za državnog prvaka.

Naisa jeste oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, ali ima jasnu računicu, piše Sport juga.

“Preostale tri utakmice u osnovnom delu prvenstva pokazaće da li smo za plej of ili ne. Ono što jeste jasno za nedelju je da je Crvena Zvezda favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe da im pomrsimo račune. Ulazimo rasterećeno u ovaj meč i želimo da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najjače ekipe. Jesmo imali određenih problema prethodnih dana, ali to ostavljamo iza sebe”, ističe Slavko Krnjajac, šef Stručnog štaba Naise.

Naisa se nalazi na 5.mestu, a u zavisnosti od rezultata u preostala 3 kola znaće se da li če igrati u doigravanju za titulu, za koju će se boriti četiri prvoplasirane ekipe, ili će pak u plej aut gde će se naći ostali timovi.

Kako god, briga oko opstanka je prebrinuta, pa bi trebalo da se u finiš ulazi bez pritiska.

Utakmica sa Crvenom Zvezdom igra se u nedelju u hali „Čair“ od 18.30 sati, a ulaz je slobodan.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com