Hronika

Na osnovu otiska prstiju potvrđen identitet uhapšenog Ninoslava Jovanovića

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je identitet uhapšenog Ninoslava Jovanovićak, osumnjičenog da je 20. decembra na prevaru oteo dvanaestogodišnju Moniku Karimanović.

Identitet četrdesetšestogodišnjeg Ninoslava, u narodu poznatog kao Malčanski berberin, potvrđen je na osnovu otisaka prstiju.

“Utvrđivanje njegovog identiteta obavili su kriminalistički forenzičari”, saopštio je MUP i apelovao na sve da ne objavljuju raznorazne neistine i da širenjem istih putem društvenih mreža ne uznemiravaju javnost i građane Srbije.

Malčanski berberin saslušan je Višem javnom tužilaštvu, a saslušanje je trajalo oko dva i po sata. Jovanović se nije branio ćutanjem na saslušanju u Tužilaštvu, već je dao svoju odbranu i „delimično objasnio radnje koje je preduzeo“. Tužilaštvo je nakon toga saopštillo da će istragu protiv okrivljenog sprovoditi u pravcu krivičnog dela otmica iz čl. 134 st. 3 u vezi st. 1 i krivičnog dela silovanje iz cl. 178 st. 4 u vezi st.1 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Каквог силовања када је објављено након гинеколошког прегледа детета да није силована???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com