Hronika

Ninoslavu Jovanoviću pritvor od 30 dana. Osumnjičen za otmicu i silovanje

U Višem javnom tužilaštvu saslušan je danas Ninoslav Jovanović, nakon kojeg je Višem sudu u Nišu podnet predlog za određivanje pritvora od 30 dana.

Predlog za određivanje pritvora je podnet zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo, kao i zbog činjenice da se okrivljeni tereti za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a usled čijeg je izvršenja došlo do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano vođenje krivičnog postupka.

Tužilaštvo će istragu protiv okrivljenog sprovoditi u pravcu krivičnog dela otmica iz čl. 134 st. 3 u vezi st. 1 i krivičnog dela silovanje iz cl. 178 st. 4 u vezi st.1 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.
Jovanović se nije branio ćutanjem na saslušanju u Tužilaštvu, već je dao svoju odbranu i  “delimično objasnio radnje koje je preduzeo”. Saslušanje u tužilaštvu  trajalo je oko dva i po sata.

Njega je nakon saslušanja u Tužilaštvu i  saslušao i sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu koji mu je odredio jednomesečni privor uvaživši razloge koje je navelo tužilaštvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

    1. Ajd ne jedi vise ….. ko je ovaj ko je onaj….Uhapsen je covek pravi,valjda ti pomazu oci da vidis slike i uporedis sve,to sto je smrsao je normalno kad od jula meseca zivi po planinama,hrani se ko macka kako da prezivi,iscrpljen,bolestan i gladan.Svaki covek kad doda 20 kg ili izgubi promeni mu se lice to bre nije svemisrski brod pa da sad razmisljas.Imas sliku minut kad je hapsen i iznemogo i plus prestravljen pogled.Saberite se ljudi i nepalamudite vise,apsolutno taj covek je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com