Hronika

Muškarac koji je izazvao saobaćajnu nesreću na auto – putu Beograd – Niš vozio pod dejstvom alkohola i bez dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je jutros, upravljajući „mazdom“ nemačkih registarskih oznaka, udario u policijsko vozilo sa uključenom svetlosnom signalizacijom, u zaustavnoj traci na auto-putu Beograd – Niš, a koje je obezbeđivalo „opel“ kojim je upravljao tridesettrogodišnji muškarac, koji je prethodno zbog kvara takođe bio u zaustavnoj traci.

Od siline udara, policijski automobil se odbio i udario tri pešaka, među kojima i policijskog službenika.

Nakon toga udario je u „opel“, da bi se potom službeno policijsko vozilo prevrnulo na krov.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, jedno dete je zadobilo teške telesne povrede, dok je troje lakše povređeno i oni su zbrinuti u Kliničko-univerzitetskom centru Niš.

Policija je utvrdila da vozač „mazde“ nema izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju, kao i da je imao 0,14 promila alkohola u organizmu.

Podsetimo, noćas oko 3.30 sati na auto – putu Beograd – Niš, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno sedam osoba koje su prevezene u UKC Niš.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com