Hronika

Sedam osoba povređeno u udesu na auto putu Beograd – Niš

Noćas oko 3.30 sati na auto – putu Beograd – Niš, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno sedam osoba koje su prevezene u UKC Niš, potvrđeno je iz Hitne Pomoći.

U udesu su učestvovala tri vozila, ali na svu sreću nije bilo životno ugroženih.

Stvorena je duga kolona koja je stajala skoro dva i po sata zbog uviđaja koji je policija završila jutros oko 6 sati.

Među povređenima našla se i tročlana porodica poreklom iz Bugarske, otac majka i tri deteta i dva muškarca iz drugog vozila, od kojih je jedan policijski službenik.

“S. C star 35 godina, zadobio je prelom jednog rebra sa desne strane i manje kontuzione povrede pluća, bez indikacija za hirurško lečenje i upućen u matičnu ustanovu ZC Prokuplje. N. M. star 34 godine, zadobio je fractura kosti desnog stopala, manja kontuzija gornjeg reznja levog plućnog krila, lokalno nagnječenje potiljacno levo. Pušten je kući na dalje lečenje. Dečak N. N. 10 godina star ima prelom nadlakatne kosti u srednjem delu sa dislokacijom i manjom linijom preloma čašice levog kolena. Dečji hirurg indikovao je prijem na Kliniku za dečiju hirurgiju, ali je majka odbila i potpisala se da ne želi hoslitalizaciju i odvela ga na dalje lečenje u Bugarsku.
Otac, N. K. star 32 godina ima nagnječenje mekih tkiva poglavine sa delimičnim rascepom istih. Odbio dalje, lečenje i krenuo put Bugarske sa porodicom”, potvrđeno je iz UKC Niš.

*Tekst je naknadno dopunjen zvaničnim informacijama iz UKC Niš*.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com