Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Belotinac, ul. Njagoševa br. 112
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Njagoševoj, kod br. 112, u selu Belotinac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Belotinac.

Niška Banja, ulica Trg Republike br. 44
Nastavak radova u ulici Trg Republike br. 44, u Niškoj Banji. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Trg Republike.

Naselje Branko Bjegović, ulica 8. mart
Voda na površini, nužno je raskopavanje u ulici 8. mart, u naselju Branko Bjegović. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati za korisnike u ulici 8. mart.

Gornji Matejevac, ulica Savska br. 1
Nastavak radova na pronalaženju i popravci kvara u Savskoj ulici br. 1, u naselju Gornji Matejevac. Zbog dubinske havarije moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac.

Sela Rujnik i Leskovik
Po nalogu štaba za vanredne situacije otpremljena je auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom u selima Rujnik i Leskovik i obezbediće da se svi korisnici snabdeju potrebnom količinom vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com