Zabava

Konačno u svom gradu! Veliki koncert benda MONAH

Koncert niškog benda Monah zakazan je za petak 29. mart od 21 sat u Klubu Oxygen, Nikole Pašića 23A.

Pripremite se za nezaboravnu noć i nezaustavljivu energiju jer Monah ponovo osvaja svoj grad, poruluju ove mlade talentovane Nišlije.

“Da zagreju atmosferu i održe ludilo noći kao podrška nastupiće bendovi Sky Hook i Stop the Dial. Dođite da zajedno putujemo kroz svemir zvukova i podržimo nišku rok scenu”, poručili su članovi benda.

“M O N A H”

Iako postoje samo tri godine, stekli su reputaciju za jedan od najboljih live bendova u regionu, što je rezultiralo mnogobrojnim prvim nagradama na takmičenjima kao i na poslednjem RTS Bunt Rok festivalu. Spoj sulude energije na bini i navežbanost zahtevnih deonica najbolje opisuje ove momke, o kojima su NIške Vesti već pisale.

Svoj prvi album pod nazivom “Utopija” izdali su sredinom prošle godine a već krajem ’23 izbacuju i novi singl. “Monah” je nastupao na brojnim festivalima poput Belgrade Beer Festa, Arsenal Fest, Bedem Fest, Malomfesztivál, Hercegnovski Strip Festival, i održao brojne samostalne koncerte širom zemlje.

Žanrovski eksperimenišu svojom muzikom, iako inspiracija dolazi iz progresivnog roka, poručuju da traže drugačiji i svežiji zvuk koji će pružiti slušaocima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com