Kultura

“Ostavi sve” poručuju momci benda Monah u novom singlu (VIDEO)

“Ostavi sve” novi je singl niškog benda Monah koji je izašao pre samo 48 sati, ovo je i prva numera sa drugog albuma ovih talentovanih niških muzičara.

Iza sebe ovi momci imaju titulu najboljeg mladog nacionalnog benda, prvi album i veliku podršku Nišlija koji već godinama uživaju u njihovoj muzici.

“Ovaj singl otvara naš drugi album na kome trenutno radimo. Razlog zbog kojeg je ova pesma izašla sada je što je snimanje pesme i spota obezbedio Dom Omladine u Kragujevcu i “Rock It” festival na kome smo prošle godine osvojili prvo mesto”, objašnjava za Niške Vesti Lazar Jovanović, gotarista.

Pesma je sama po sebi podložna prvom singlu s obzirom na njenu jednostavnost i najkraća je u dosadašnjem njihovom opusu, objašnjava Jovanović.

“Trudimo se da uvek donesemo nešto drugačije i inspirativno ali da ostane u “Monah” maniru. Mislim da je “Utopija” (naš prvi album) odlična startna pozicija kao splet tvrdih, mekih i ambijentalnih tonova. Tako da smo slobodni u eksperimentisanju kada radimo novi materijal a da opet ostanemo svoji”, završio je Lazar Jovanović – gitarista Monaha.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com