HoroskopJužnjak

JUŽNJAK: Horoskop nedeljni 30.4-06.05

OVAN

Će imate neke nepredvidjene situacije oko rabotu. Će vi stigne neka lepa vest iz inostranstvo u vezi ljubav, dal će vi se nabacuje neka il će vi ponudi brak za papiri sami će vidite. Mož se desi da imate problem s kostobolju, pazite se od promaju. Vodite red u saobraćaj.

BIK

Očekuje vi znatno poboljšanje od finansijsku situaciju, al će imate i neki sitni troškovi. Na polje od ljubav nit se terate nit se vodite, oćete nešto što nije moguće. Moguće da će vi pritisne zdravlje, nešto oko hormoni, ciste, debelo crevo, pa se promajte do doktora da se vidite, čisto onako.

BLIZANCI

Postepeno skidate finansijsko konopče od šiju, a u to vi pomaže poslovan partner, i svaka mu čast na to. Odličan vi period da se skrasite s nekog u ljubavno gnezdo. Sa zdravlje mož očekujete manje muke sas alergije, kijavicu i slične bolesti, a mož se desi i koža vi se (privremeno) upali. Vodite si red.

RAK

U rabotu će ve prati mnogo sreća ovu nedelju. E u pitanje ljubav, imate si neku dilemu, dal s ovu dal s onu, al to će si mora odlučite, jer koj sedi na dve stolice, od obe se stropošta. Mož će vi padne imunitet, pa ne bi bilo loše da si kuvate čajevi, žvakate razni (prirodni) vitamini u voće i povrće, pa će si sve prodje.

LAV

Ako ste zamislili da će ovu nedelju rabota da vi ide dobro i bez problemi, mož si naručite duži s mleko, toj će bude tako. U ljubav će takodje da bude sve po poslom, mož se desi da upoznate nekog ubavog. I sa zdravlje ste ovu nedelju na TI, takoj da se ne sekirate ič, ovu nedelju vi upala sećira u med, jedino što se od taj med mož malko ugojite.

DEVICA

Najverovatnije će se stabilizujete na poslovan plan, posle doba od turbulenciju. U ljubavan plan, ima nekoj na kog ste opasan pik bacili, a i on(a) na vas, pa mož se desi da se saživite. Mož se desi da vas stomak iritira, i generalno organi za varanje pa vodite red koje će žderete. Od gradjevinski materijali, mož dobijete kamen u žuč.

VAGA

Pred vas je prilika da si napravite takav poslovan dogovor, da će si dugo mož krckate od tuj rabotu. Ako sve bude kako treba, neka osoba će vas zavede i će se zaljubite u nju. A toj kolko je pametno, ne znam. Ako ste pušač, ili ako neste svakako će vi smeta duvanski dim i neistrešena piksla, pa se mož odlučite i da gi batalite ovu nedelju, mislim zanavek da gi batalite.

ŠKORPIJA

Ovu nedelju očekujte da će vi se zarada na rabotu poveća, a nervoza smanji, što mu dodje ko dobitna kombinacija, koja će vas dodatno motiviše. Što se ljubav tiče, ovu nedelju ič se neće promeni situacija, mlitavo ako je mlitavo, ubavo ako je ubavo. Mož se desi da će imate problem s grlo i vratni predeo, a pazite se i od struju. Ne od distribuciju, nego od njiov proizvod.

STRELAC

Pred vas je faza u koju će se malka smanji rabota, pa će mož da danete s dušicu. U ljubavno pitanje će uleti neki nalet od emotivni trenuci s voljenu osobu, uz televizor, uveče, bez svetiljku. Mož se desi razne boljke da vas najanaju, al će prodje ako imate jak imunitet. Spavajte dovoljno, će vi treba san da se revitalizujete.

JARAC

Na rabotu će si sve prodje bez veće poteškoće i problemi. U polje od ljubav mož očekujete neko tajno dopisivanje s neku zanimljivu osobu koja vi se svidja. Sa zdravlje mož imate problem sa cirkulaciju, reumu, bolovi u noge ili proširene vene pa se mažite s konjsku mast redovno.

VODOLIJA

U okruženje kude rabotite, sve će si ide mirno i fino. Kad je u pitanje ljubav, mož se desi da se upoznate s nekog iz grupu od vatreni znakovi koji će vi pomuti pamet. Sa zdravlje neće imate ič muke. Opušteni ste, i u odličnu formu, pa si iskoristite toj.

RIBE

Će si imate u radno okruženje neke manje muke i nevolje, al toj na vas neće utiče. Što se ljubav tiče, mož se desi da ozvaničite vezu i obradujete staroga tatka. Sa zdravlje će bude sve kako treba, ako vas ne ukoči u vrat il u grbinu. Nemoj da secate teško ovu nedelju.

 

Mož ni pratiš i na FEJZBUK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com