Južnjak

JUŽNJAK: Horoskop nedeljni 22.4-29.4

 

NEDELJNI HOROSKOP OD 22.4 DO 29.4

OVAN

Zadovoljni ste jel ste čuli neke dobre vesti, i će vidite dobitak na više strane. Mnogo Vi
stalo da pred saradnici ispadnete golem laf, da ne posumanjaju u vaši sposobnosti. Sve za koje se vatate u rabotu, dobro si isplanirajte, (tri put meri jenput seči). Ako Vi na ženu el muža nešto  neje potaman, gledajte da gi razveselite uz pesmu i igranku (ako nesu u žalos).

BIK

U mnogo dobru ste formu, i svašta Vi ubavo pada na pamet, pa toj pričate i na komšije, koje ve još uvek ne gledaju ko zaulavog. Ipak, kolko god zapinjete, treba vi neko da vi pomogne psihički. Za sad, kude spajate lepo i korisno, ne mož da omanete. Će vi prija topla porodična atmosfera, uz topal porodičan ručak. Prijatno.

BLIZANAC

Nalazite se pred neku dilemu u vezi rabotu, al i dalje rabotite timski (z drugari). Vi verujete da problemi mož se rešu tako što će se preraspodelu uloge kod Vas u firmu. Prihvatite saveti od postaroga iz komšiluk, on je prošja sito i rešeto. Ako pogrešno razbirate koje Vam lomoti žena kad se vratite od rabotu, ne se srdite, možda Vi se samo pokvarija slušan aparat.

RAK

Dobro si promućkajte tikvu na kakav način treba da odgovorite na nečiji poziv il ponudu za rabotu, a da se ne vrćate na BIRO. Sve koje ste započeli, bilo bi ubavo i da završite, jer gvoždje se kuje dok je žeško, a ako probijete rokovi, će se oladi. Partner se trudi da Ve rastereti od tolki pritisak na rabotu i inače, pa će Vi kupi sladoled.

LAV

U sjajnu ste formu, i komšije se krstiv kad od sabajle trčite po ulice bez da Ve juri neko kutre. Mnogo Vi znači što okolina veruje da neste probisvet, i da umete da ubodete ekser u blato. U ljubavni život si treba nadjete nekog sapatnika, da si barabar terate kroz život.

DEVICA

Mnogo dobro razumete koje Vi predlažu saradnici, pa se trudite da gi uvažite ideje, i barabar da si pokusate kajmak u poslovni izazovi. Uz pomoć od nekoga iz komšiluk, će si rešite neku novčanu nevolju, a ako nemate nevolju, onda samo će si popijete kafu. S partnera se podržavajte, idu vrućine, će Vi treba neko da Ve maže s kiselo mleko.

VAGA

Kad izvrnete šiju, i pogledate unatraške u prošlos, vidite da se neste mnogo prevarili u poslovni poduhvati, i imate si volju da dalje napredujete i zbirate pare za letovanje. Samo Vi fali plan kako da to izvedete po red i najefikasno. Partner ume na razni načini da Vas opušti, npr. da Vi češka. Nemoj mu to zaboravite kad stigne kazna za parkiranje.

ŠKORPION

I dalje nastavite da budete “namazani” sas poslovni partneri, izgleda su malko zaulavi, pa će vi prodje i dalje ta priča. Verujete da Vi partner i dalje pada na Vaši štosovi izlizani, pa si nastavite s ti fazoni do razvod. Možda baš iz ti razlozi treba više vreme provedete s familiju.

STRELAC

Na partneri od biznis ne dajete da Ve zavrću za nos, i da Vi beru uši, takoj da svi kapirav da s Vas nema šala i komika pre osam uveče i sve Vi završe na vreme. Mnogo zapinjete jer ste započeli sto rabote, al ovu nedelju ste izgleda tvrdoglavi ko mazga pa će stignete sve. Voljeni partner mnogo lako ume da  Ve oraspoloži i bez češkanje, pa obavezno će padne milovanje.

JARAC

Ovu nedelju imate samopouzdanje ko šalterska radnica, tako da će i komplikovane rabote za Vas da budu mačji kašalj. Saradnici će Vi predlažu razne ideje, al Vi neće gubite vreme na nji, jer ste tvrdoglavi pa će terate kude ste zarctali. Čini Vi se da ste se malko emotivno zaneli, a toj misli i Vaš partner jer još neste rešili neke dileme al će gi rešite.

VODOLIJA

Stalo Vi je da nametnete svoje ideje na kolege u firmu, i da oni sfate da i Vi doprinosite barabar s nji, tako da neje u redu što Vi svaki dan perete šolje od kafu i idete u dragstor po sok. Partner će Vas inspiriše da idete na neko letovanje, al će Vi padne inspiracija kad pogledate kolki će bude račun. Očekuju Vas zajednicke radosti, al s takav budžet verovatno će se radujete doma.

RIBE

U pregovori za biznis ide čas dobro čas rutavo, al Vi verujete da će si sve bude kako treba i da će na kraj da isplivate do prvi kako treba. Neko mnogo moćan će vi pomogne ako zapadnete u bulu, pa nemoj mu zaboravite toj. Prija Vi kad Ve fale u društvo kako ste ubavi, al toj se ne mož meri sa onoj kolko Vi nedostaje nežnos sa partnera.

 

Mož ni pratiš i na FEJZBUK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com