HoroskopJužnjak

JUŽNJAK: Horoskop nedeljni 07.05-13.05

OVAN

Neke ideje imate, al gi ne mož sprovedete u delo kad se na vas ćefne. U ljubav vas očekuje zanos, stras, al i nejasan odnos sas potencijalnu osobu za vezu, brak el razvod. Mož se dese problemi s cirkulaciju, proširene vene i osetljivu psihu.

BIK

Čuvajte se od lažni prijatelji, koji se nešto foliraju, a ustvari su kvarni ko šupalj zub, naročito oni na rabotu. Ako niste u vezu, mož se desi platonska ljubav (to je onaj ljubav bez pipanje) sa neku zanimljivu osobu. Mož se desi da će imate problem s alkohol, poroci, depresiju, tako da je vreme da povučete ručnu i da se presaberete.

BLIZANCI 

Nervoza koja vas pritiska neće vi dobro donese na rabotu, i mož se desi da će skliznete neko mesto od merdevine za uspeh. Očekuje vi i jedno gratis svadjanje sa partnera. Sa zdravlje mož očekujete problemi s kičmu, koske, grbinu ali i s infekcije. Jedite voćke.

RAK 

Očekuje vas povoljan period za neku rabotu s inostranstvo, pa gledajte da si toj iskoristite. U pitanje ljubav, mož odahnete, veza će vi ide stabilno ko kurs dinar prema evro. Kao i sve ostalo, ni sa zdravlje neće imate muke i nevolje.

LAV

Doode veće pare u vaš život, pa konačno mož da predanete od tešku rabotu. Što se ljubav tiče, ko da se pravite žbun i ništa ne preduzimate a krivo vi što se ništa ne dešava. Mora se pokrenete i da pitujete. Sa zdravlje mož zakasate oko debelo crevo, a mož se i ugojite ovu nedelju, tako da izbegavajte slave i paterice.

DEVICA

Mož očekujete da će rabota ide mirno i fino, nit će smrdi nit će miriše. Na polje ljubav vi stoji da će imate neki romantičan susret s osobu do koju vi je stalo. Mnogo. Mož se desi da će se preladite. Al i ne mora znači.

VAGA

Pred vas je na rabotu neka faza, kude će budu razne mahinacije i kombinacije pa se pripazujte. Oko ljubav će isto imate neki problemi, će se počarkate sas voljenu osobu. Izbegavajte da pijete ovu nedelju, i mož se promajete do lekara čisto rutinski i da mu odnesete dvesta grama kafu i nešto blago.

ŠKORPIJA

Neće imate ni brige ni obaveze oko rabotu. Ne previše. Pred vas je period kude će budete ispunjeni s ljubav, pa će puca. Sa zdravlje će imate možda problem oko srce i sistem koji ga pokreće, al i sa nervni sistem, tako da manite nerviranje.

STRELAC

Mož očekujete da će vi se smanje obaveze oko rabotu, da će uletite u jednu uljuljkanu atmosferu. Mož se desi da će se počarkate ako ste ženjeni, ako ne onda vi zavidimo. Sa zdravlje mož imate muku sa organi za varenje, tako da nemoj preterujete s tešku i suvu rano, kusajte čorbasto.

JARAC

Na rabotu će možda čujete neke nove informacije, al ne verujte gi sve šta pričaju, ima zli jezici svud. Ako neste u vezu očekuje vas pozanstvo sa neku misterioznu osobu. Sa zdravlje moguće muke s grlo, sinusi, bakterije i prehlade. Jedite više kuvano.

VODOLIJA

Ovu nedelju će kapne lepa para, takoj da će mož uložite u neke nove rabote. U ljubav vas očekuje stabilnost sas voljenu osobu. Sa zdravlje mož imate muku sa zubi, štitnu žlezdu, a pri ženske pripadnice i ginekološki problemi.

RIBE

Ako će pokrećete neku novu rabotu, dvaput se razmislite, ovoj možda neje prav trenutak. U ljubav mož očekujete manje razočarenje. Sa zdravlje isto neje sjajno. Će imate možda muke sa glavobolju, vid i sa sinusi. Nadjite si vreme pa se odmorite ko čovek.

 

Mož ni pratiš i na FEJZBUK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com