Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornji Matejevac, ulica Prosvetina br. 42
Voda otiče u dvorište stranke, potreban je iskop u ulici Prosvetinoj, kod broja 42, u naselju Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (Prosvetina i okolne ulice).

Ulica Milana Toplice br. 58
Voda koja curi odlazi u kanalizaciju, potreban je iskop u ulici Milana Toplice na dva mesta. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Milana Toplice.

Ulica Cetinjska
Obavljaju se najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u Cetinjskoj ulici (na Bulevaru 12. februar), tako da je do 15 sati obustavljeno snabdevanje vodom.

Novo Selo, ul. Jastrebačkih partizana br. 44
Voda na ulici, potreban je iskop u ul. Jastrebačkih partizana, kod br. 44. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Jastrebačkih partizana, pored mesta havarije (desetak domaćinstava).

Ulica Ražanjska br. 2
Voda sa ulice puni šahtu, nužno je rasopavanje u Ražanjskoj ulici, kod broja 2. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid u delu ulice, blizu mesta kvara (destak domaćinstava).

Ulica Toponički put bb
Voda na ulici, potreban je iskop malim bagerom na Toponičkom putu iza mlekare“Milk House“, 200 metara desno. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Toponički put (na pomenutoj adresi).

Sela Rujnik i Leskovik
Po nalogu nadležnog štaba za vanredne situacije biće otpremljena auto-cisterna za snabdevanje sela Rujnik i Leskovik pijaćom vodom. U selu Leskovik cisterna će dežurati u vremenu od 10 do 11 sati, a u selu Rujnik od 11 do 12:30 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com