Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVAROVA U KNEZ SELU

Voda na asfaltu, nužan je iskop u Knez Selu, na dva mesta: u ulici Sanatorijumskoj, kod broja 16, i između bolnice i skretanja za izletište. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u serlu Supovac, u ulici Vuka Karadžića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju, ali je moguć prekid i na prostoru sela Supovac.

RADOVI U ULICI VIZANTIJSKI BULEVAR

Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vizantijski bulevar bb. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vizantijski bulevar, na prostoru od tržnog centra“Lidl“ do tržnog centra“Roda“.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U NASELjIMA DEVETI MAJ,
JELAŠNICA I PRVA KUTINA

Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda. Planirane su intervencije u selu Jelašnica u ulicama: Pančićevo sokače bb, Braće Cvetanović bb i moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Prva Kutina i sela Dolac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com