Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju zbog radova

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Prvomajska, kod muzičke škole
Obavljaju se neodložni radovi do 15 sati na vodovodnoj mreži u Prvomajskoj ulici kod muzičke škole. Zbog intervencije biće obustavljeno vodosnabdevanje u delu Prvomajske ulice, na prostoru od Dušanove do Voždove ulice. U istom periodu pomenuta lokacija (deo Prvomajske ulice od Dušanove do ul. Generala Bože Jankovića) biće zatvorena za saobraćaj.

Selo Ljuberađa
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u selu Ljuberađa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevabanje do 15 sati u pomenutom selu.

Selo Paligrace
Voda je na ulici, neophodno je raskopavanje u selu Paligrace. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Paligrace.

Ulica Mokranjčeva br. 59-1
U priključnoj šahti se čuje šuštanje iz pravca ulice, potrebno je raskopavanje u Mokranjčevoj ulici, kod br. 59-1. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu snabdevanju vodom do 15 sati samo na toj adresi (višespratni stambeni objekat) .

Naselje Donja Vrežina, ul. Carice Milice br. 10
Voda curi jer je neispravna šipka servisnog ventila, potrebno je raskopavanje u ulici Carice Milice br. 10, u naselju Donja Vrežina. Zbog radova na osposobljavanju prvog ventila moguć je prekid u vodosnabdevanju u delu ulice Carice Milice.

Ulica Marka Jovanovića br. 38
Voda na površini jer je neispravan servisni ventil, potrebno je raskopavanje u ulici Marka Jovanovića br. 38. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ul. Marka Jovanovića (problem se rešava na pomenutoj adresi).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com