Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na više lokacija u gradu.

Selo Gornja Toponica, prema Miljkovcu
Kvar na vodovodnoj mreži, na izlazu iz sela Gornja Toponica prema selu Berčinac. Voda je zatvorena sinoć u 23:55h i zbog radova na popravci oštećenja u prekidu je vodosnabdevanje u tri sela: Miljkovcu, Paljini i Berčincu. Kako je u pitanju složeni kvar, tokom dana je obezbeđena autocisterna sa pijaćom vodom za snabdevanje meštana navedenih sela.

Ulica Vizantijski bulevar br. 15.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje pored restorana“Švajcarija“. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Vizantijski bulevar (pored restorana“Švajcarija“).

Naselje Gornja Vrežina.
Kvarovi na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina kod spomenika, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina (kod spomenika).

Ulica Bulevar Cara Konstantina.
Voda na ulici, kvar na vodovodnoj mreži, preko puta servisa“Toyota“. Zbog radova na popravci havarije potrebno je raskopavanje i moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Bulevara Cara Konstanina (kod servisa“Toyota“).

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana.
Nastavljaju se radovi na ispiranju mreže i popravci složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini crkve Sv. Vasilije Ostroški). Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do sredine nedelje, nakon laboratorijske potvrde ispravnosti vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com