Servisne informacije

JKP „Naissus“: Кvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Vizantijski bulevar
U toku su neophodni radovi na vodovodnoj mreži na Vizantijskom bulevaru. U vremenu od 8 do 15 sati biće povremenih kratkotrajnih prekida u vodosnabdevanju od Bulevara Nemanjića do Bulevara Medijana, u pojedinim delovima, ne na celom prostoru. Intervencije će se obavljati danas i u ponedeljak 22. 02.2021.god.

Ulica Milena Marić Ajnštajn br.1
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Milena Marić Ajnštajn, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Milena Marić Anštajn, u neposrednom okruženju mesta kvara.

Ulica Betovenova 15
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Betovenovoj, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Betovenove, u neposrednom okruženju mesta kvara.

Ulica Miloša Crnjanskog br. 33
Voda puni šahtu, nužan je iskop u ulici Miloša Crnjanskog, kod broja 33. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Miloša Crnjanskog, u neposrednom okruženju mesta kvara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button