Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode više lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Novo Selo, na dve lokacije
Voda na površini, potreban je iskop u Novom Selu, na dve lokacije: u ulici Vlasotinačkoj br. 16, i u Studeničkoj ulici bb. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Vlasotinačke (blizu mesta havarije) i u Studeničkoj ulici (ukoliko se budu izvodili radovi).

Gornji Matejevac, ugao ulica Obilićeve i Savske
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Obilićeve i Savske, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Obilićeva, Savska i okolne ulice).

Naselje Niška Banja, ulica Dragana Nikolova bb
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dragana Nikolova bb u Niškoj Banji. Zbog radova na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati za korisnike u ulici Dragana Nikolova.

Ulica Sokolska br. 6
Voda izbija na površinu u Sokolskoj ulici, kod br. 6. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevnja do 15 sati na istoj adresi (vojna biblioteka).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com