DruštvoZabava

Januar – mesec tradicije u Gradskoj opštini Medijana

Ova opština za svoje sugrađane i sve goste iz Srbije i regiona, koji praznične dane provode u našem Gradu, organizuje doček Pravoslavne Nove godine, u parku Sveti Sava.

„Pozivamo sve građane Niša i one iz okolnih gradova i opština, da zajedno dočekamo Novu 2024. godinu po julijanskom kalendaru, uz pesmu i druženje. Doček Pravoslavne Nove godine, tradicionalno u organizaciji opštine Medijana, uz koncert Amadeus benda, počinje u 22.15 i trajaće neki minut iza ponoći“ najavljuje predsednik Nebojša Kocić.

Predsednik Kocić ujedno je zamolio sugrađane „da ne donose pirotehniku, jer je za ponoć predviđen vatromet, koji je obezbedila opština Medijana“.

„Gradska opština Medijana, jedna je od retkih opština, koja nije odustala od tradicije organizovanja dočeka Pravoslavne Nove godine, jer želi da čuva tradiciju, po kojoj je prepoznatljiva“ dodaje Kocić.

„Čestitam Pravoslavnu Novu godinu, svim Nišlijama i gostima, koji su u Niš došli da proslave 2024.godinu, po julijanskim kalendaru, sa željom da nas bude više i da Gradska opština Medijana, iz godine u godinu, bude bogatija za nove sugrađane, jer su deca najvredniji dar života, a opština je tu da pomogne, da njihovo odrastanje, bude što srećnije“ poručio je predsednik Nebojša Kocić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com