Promo

Izaberite idealan SERVIS ZA RUČAVANJE! On mora da odiše stilom i istakne prefinjen ukus domaćina (FOTO)

Sve za dom iz snova - od nameštaja do najsitnijih detalja koji će oplemeniti prostor

Servisi za ručavanje nisu samo potreba već i odraz ukusa, stila i umeća domaćina da pripremljenu hranu servira na pravi način. Kolekcije tanjira vekovima određuju navike, kulturu, posebnost…epohu! Imajte sopstvenu epohu na stolu, učinite svoj dom najksluzivnijim restoranom na svetu, učinite ga toplim i ugodnim za svoje najmilije i prijatelje koje rado pozivate u goste. Najlepše i najaktuelnije servise za ručavanje pronađite na ENA.rs.

Savremeni servisi za ručavanje su elegantni sa prefinjenim diskretnim dizajnom ali modernih linija. Nema tu previše detalja i baš u tome i leži lepota. Hrana poslužena u ovakvim servisima znatno je zanimljivija a tekstura jela postaje uočljivija. U takvom tanjiru ogleda se svo umeće domaćina.

Porcelanski servisi koji odišu toplinom daju i neku posebnu draž trenucima za stolom koji su danas tako retki, kada se okupi porodica. Svako pretrpan svojim obavezama po čitav dan juri i nema mnogo vremena za boravak u kući, zato te trenutke koje ređe provodite zajedno ispunite na najbolji način. Jedan od bitnih detalja užitka za stolom je i način kako je poslužena hrana, koja će na porcelanu izgledati luksuzno, a to priznaće samo retki, godi mnogima.

Foto: Ena.rs

Na svetskom nivou dizajna kućne dekoracije svakog dana dešava se nešto novo, tako i trendovi servisa za ručavanje uzimaju maha, te se dame sa puno ukusa utrkuju za onim najlepšim. Upravo na ENA.RS ima i noviteta na svetskom tržištu i to za ovu 2021. godinu. Ove godine veoma su traženi setovi za doručak koji sadrže 26 delova za serviranje. Budeti posebni, budite upamćeni pokažite svoju romantičnu stranu i priredite doručak na kome će vam zavideti mnogi.

Foto: Ena.rs

Izaberite boju servisa koji će se uklapati u vašu kuhinju. Koja će upotpuniti doživljaj, jer boja tanjira utiče na to koliko ćemo jesti, kažu nutricionisti. Jarke boje hrane čine da pojedemo mnogo više, dok će blage boje učiniti da jedemo manje – zato se često biraju tanjiri svetlih boja, poput plave ili blago roze. Veoma je važno da u tanjiru bude što veći kontrast. Tanjir treba da bude kontra boje od hrane koja se nalazi u njemu. I vrlo je važno da tanjiri budu što veći uz naravno manje hrane, jer tako najbolje reaguje naš mozak. Osim toga, sve su ovo postulati provereno dobrih ugostitelja, zato ih primenite i Vi kod kuće, nećete pogrešiti.

Foto: Ena.rs

Ako ste pak pobornik unikatnih radova, takve keramičke servise i servise od najfinijeg porcelana možete da nabavite na ENA.RS. Svi želimo da se po nečemu izdvajamo da nas po nečemu pamte, eto prilike da zablistate u onom najlepšem svetlu.

Foto: Ena.rs

Na ENA.RS moćete da dobijete i puno ideja kako da uredite savršenu trpezu, jer su pored unikatnih, modernih u ponudi i tradicionalni uvek traženi servisi, koji imaju svoju prednost.

Foto: Ena.rs

“Vintage servisi koji nas vraćaju u detinjstvo i bude najtoplije emocije su veoma traženi, poslednjih godina. Mislili smo da su ih ljudi prevazišli i zaboravili, ali naprotiv traže ih skoro svakodnevno”, kažu u ENA.RS.

Foto: Ena.rs

Ono što je veoma bitno a ističu u ENA.RS jeste da je u ponudi porcelan svetskih brendova, što jeste garant njegovog kvaliteta.

Foto: Ena.rs

ZANIMLJIVO je da Feng shui predlaže  da birate samo lepe tanjire, odnosno servise, koji su idealni i koji prijaju oku. Tu se podrazumeva da i sve ostalo što se nudi na stolu lepo izgleda hrana, escajg, salvete i stoljnjak. Feng shui nalaže da je to preduslov lepe energije.

Foto: Ena.rs

ENA.RS je u svetu dekoracije već tri decenije, a posao su pretvorili u umetnost.

“Kolekcije naših proizvoda se obnavljaju svake sezone i naš brend prati svetske trendove u dizajnu enterijera. Dugogodišnjim iskustvom kao veleprodaja i maloprodaja obezbeđujemo vrhunski kvalitet i ažurnost u radu, a time i veliki broj zadovoljnih kupaca koji nam ukazuju poverenje. Zadovoljstvo nam je da iznova možemo da Vam pružimo nove ideje za dekoraciju Vašeg doma”, kažu iz Ena.rs.

U našem asortimanu možete pronaći:
– nameštaj
– dekoracije
– poklone za sve prilike
– ukrasna pakovanja
– kreativni program
– party program
– dečiji program
– kuhinjski program
– svadbeni program
– baštenske dekoracije
– tekstil
I još mnogo toga…

Pored izložbenog salona u Novom Sadu, naše proizvode takođe možete pronaći u svim bolje snabdevenim gift shopovima, galerijama, knjižarama i supermarketima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com