Društvo

Grad najavio izmeštanje Glavne autobuske stanice, opozicija kaže da ga neće biti

Odbornici Skupštine grada Niša usvojili su na poslednjoj sednici četvrte izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana Niša koje između ostalog predviđaju izmeštanje Glavne autobuske stanice sa prostora pored Tvrđave na prostor blizu fabrike „Filip Moris“ i Bulevara heroja sa Košara, u opštini Crveni Krst.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Za koga se sprema ova lokacija? To je pravo pitanje.
    Nadam se da Nišlije neće dozvoliti. Političari ionako samo aminuju što drugi zacrtaju.
    Za koju godinu možda grad obaviju bodljikavom žicom, ko zna…

    1. Sta bre Nislije nece dozvoliti? I treba da se glavna autobuska izmesti! Sa njom i zelena pijaca! Da se konacno posle 1.000 godina otkrije cela tvrdjava, da se cela tvrdjava vidi! Zna se sta nama znaci tvrdjava,najveca na balkanu mozda i u evropi! Sta hoces, da nam se vecno smeju turisti koji dodju, koji kad sidju iz busa na glavnoj prvo sto ugledaju to je paradajz i paprika razgazeni po ulici ispred tvrdjave! Nadam se da ce sto pre izmestiti a.s., zatim polako i pijac, a onda posle nek nadju mesto i za o.s. Vuk Karadzic jer ni njoj nije mesto na Tvrdjavi!

      1. Da Bog poživi turiste koji dolaze na pijacu. Svako ode zadovoljan sa ponekim suvenirom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com