Hronika

Poznato stanje vozača koji se automobilom prevrnuo na krov

Vozač star 32 godine koji sinoć oko 22 sata, automobilom koji se kretao velikom brzinom izgubio kontrolu i udario u zid, zadobio je prelom kosti desnog ručja, potvrđeno je Niškim Vestima iz UKC - a.

Automobil se od siline udarca prevrnuo na krov. Prema rečima očevidaca, automobil se po njihovoj kretao preko 100 kilometara na čas.

Foto: Niške Vesti/Ljuba Mitić

“M.J, star 32 godine,vozač putničkog automobila koji svestan, orijentisan, stabilnih vitalnih parametara. Nakon dijagnostike,prelom kosti desnog ručja. Nakom ortopedske intervencije ostavljen u opservaciju”, navode iz UKC – a.

Foto: Niške Vesti/Miki Panić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Da li mogu sada da mu tata i mama objasne da on ne zna da vozi.. On naucio da okrece volan, pretiska pedale ali za voznju je najvazniji mozak, svesnost. Ali realno ni tata mu sigurno nije bolji inace bi sina naucio na vreme sta je saobracaj i prekoracenje brzine.

    1. ma koji zatvor to ce opameti nesto… najlakse je odkinuti deo koji ne valja i baciti to taj princip onda ni ti nisi bolji od ovakvih ljudi… shvatam ja tebe i sta zelis reci ali treba se naci resenje a ne odkinuti deo i baciti jer kada odkines deo od celine to vise prosto nije celina

  2. Taj deo (živim u blizini) je kao staza za Formulu 1. Od Kamenog mosta, pa sve do logora Crveni krst, svakodnevno se dešavaju stvari koje su neverovatno. Taj se kretao 100 km/h, ali ima i onih koji tu prolaze i sa većom brzinom. Dok ne počnemo da ginemo, niko ništa neće preduzeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com