Hronika

Goran Džonić i njegovi sinovi osumnjičeni za ubistvo Đokića iz Aleksinca

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovodjenju istrage protiv Gorana Džonića i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž. iz Moravca kraj Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su ubili Gorana, Gordanu i Lidiju Djokić iz Aleksinca.

U saopštenju Višeg javnog tužilaštva se navodi da su trojica muškaraca osumnjičeni za izvršenje krivičnog dela teškog ubistva iz čl. 114 st. 1 tač. 11 Krivičnog zakonika.

U saopštenju se takodje navodi da je Višem sudu u Nišu podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Prema pisanju medija, osumnjičeni Goran Džonić priznao je da je učestvovao u ubistvu porodice Djokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao njihovu likvidaciju.

Džonić je ispričao da je tokom tih priprema obezbedio oružje, pištolj sa prigušivačem, koji je posle njegovog priznanja juče nadjen.
Prema nezvaničnim informacija Goran Džonić je promenio svoju odbranu, i branio se ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com