Društvo

FRIZER VELIKOG SRCA: Osobama sa invaliditetom i ugroženim sugrađanima pruža usluge besplatno (VIDEO)

Borislav Bata Tošić – frizer bez predrasuda!

Borislav Bata Tošić, frizer je već dve decenije ono čime se bavi poslednjih godina mnoge natera da se zamisle i razmisle o tome kako svako od nas može da pomogne, osobama sa invalidetom ali i grupama na margini društva. Frizer velikog srca za svoje usluge ne uzima ni dinar, ono što on daje nije merljivo novcem – već veličinom ljudske dobrote.

Ovaj humanitarac kome je frizerski zanat porodična tradicija, nema dilemu da pruža usluge osobama sa invaliditetom i ugroženim ljudima kojji kako kaže jednako vole da se srede ali za te usluge nemaju dovoljno para.

Prijatelji kažu da i pored svoje životne borbe na svakom koraku, ovaj Nišlija ima sluha za nevolje drugih, upravo to ga čini velikim čovekom.

Foto: Borislav Bata Tošić, lična arhiva

Za Portal „Uklonimo barijere“ on kaže kako bez ikakvih predrasuda frizira sve mušterije i kako je za osobe sa invaliditetom spreman da ode i na poziv. Batu možete da pronađete na Facebook-u.

“Majka mi je invalid pa sam iz tog razloga krenuo da se humanitarno bavim ovim poslom. Želim da uključim još neke frizere iz Niša. Želim da ljudima pružim takvu vrstu pomoći, jer svi oni žele da izgledaju lepo, vole da budu obrijani i vole lepu frizuru”, kaže Bata.

Detaljnije o njegovom humanitarnom radu i motivima u video reportaži.

Video: Milena Terzić i Goran Radonjić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com