EkonomijaMagazin

ĐORĐE DAVID: Niš je ozbiljan centar u Srbiji, nepravedno zapostavljen!

Sajam automobila u Nišu posetio je naš poznati srpski glumac i muzičar Đorđe David. Kao i svakog muškarca, automobili su nešto što ga interesuje. Kaže da preferira domaću radinost, pa se najviše zadržao na “Fiat-ovim” vozilima.

“Super vam je ova priča. Još jedan dokaz da je Niš ozbiljan centar u Srbiji, po meni nerpavedno zapostavljen. Trebate još više da radite na ovakvim stvarima, jer to Niš stavlja u ravan sa Beogradom i Novim Sadom”, rekao je Đorđe David Niškim Vestima.

Novi automobil ističe možeš sebi da priuštiš samo ako se dobro oženiš, što je njegov slučaj, ili da napraviš nenormalno dobar uspeh pa da nekome ko ima automobilski brend budeš automobilsko lice.

 

“Žena podigne kredit i tako kupujemo sve što nam je potrebno. Realno rokenrol muzika još uvek nije došla u situaciju kada je Srbija u pitanju da izvođači mogu da sebi priušte neki džip ili neki automobil tog tipa”, iskren je Đorđe.

Naš poznati muzičar trenutno je u žiži javnosti i zbog “Zvezda granda” gde je deo žirija. Neki za njega kažu da je strog, a on ističe da je samo realan.

“Ljudima možda deluje strogo, ali ja sam realan kada kažem za nekoga da “nema pojima”, ili “da je izuzetno dobar, talentovan, da ima štofa i priču”. Mislim da je dobar sistem napravljen jer ćemo biti mentori ljudima koje mi odaberemo, ili koji odaberu nas. Ono što je prolazilo, sada će biti stavljeno sa strane i neće moći da prođe u sledeći krug takmičenja, jer će on zahtevati ljude koji pre svega ostavljaju glasovni utisak”, rekao je David i pocetio da žiri ima zid i da zaista ne vide kandidate. Zid se otvara tek kada završe pevanje i onda vide da li je pred njima debela, zgodna, ćelavi, dugokosi..

Nastupa širom Srbije i u predstavi “Sex bomb”, a što se muzike tiče otkriva da priprema nov album. Član je ekipe i u šou programu Luda noć. “Hvala bogu radi se dosta”, završava za naš portal Đorđe David.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com