Promo

Direktna prodaja stanova i apartmana u Sokobanji – Soko nekretnine (VIDEO)

Vaše parče raja nadomak Ozrena i Rtnja

Želite svoj stan ili apartman za izdavanje i odmor u Sokobanji?
Ako želite najbolje za svoje najmilije ili planirate da ovu nekretninu izdajete birajte novogradnju a pazarite je direktnom kupovinom od investitora – Soko nekretnine!

Na samo 1,5 kilometara od samog centra banje Soko nekretnine nude novoizgrađene stambene jedinice koje su u zgradi sa ukupno 14 stana a nalaze se u mirnom delu “zelenog srca Srbije” pored Akva parka “Podina”. Svaki stan ima pripadajući parking koji je osvetljen.

Soko nekretnine – stanovi od 30 do preko 90 metara kvadratnih! Možete da pogledate i njihovu konfiguraciju OVDE.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sokonekretnine.rs (@sokonekretnine.rs)

Kvalitetna gradnja u pogledu zvučne izolacije obezbeđuju mir kakav nam je svima potreban. Visokoizolacioni prozorski sistemi izrađeni su po najvišim standardima koji obezbeđuje termičku i vizuelnu sigurnost. Prozori i vrata imaju šestokomorne profile uz zastakljenim niskoemisionim staklom sa roletnama i komarnicima. Pored moderno uređenog kupatila, organizacija prostora čini da Vaš dom u banji bude samo Vaš raj. Ispred zgrade koja je obezbeđena video nadzorom nalazi se uređeno zelenilo sa mobilijarom za mališane.

Od zgrade Soko nekretnine na samo 100 metara nalazi se Akva park “Podina”, zabavni vodeni kompleks izgrađen na 16 000 m², kao i sportski tereni okruženi zelenilom i moderno opremljena teretana.

Iako se novoizgrađena zgrada nalazi na samo dva minuta hoda od Akva parka predvojena je nizom kuća iz Ratarske ulice, tako da se, ni najmanje, ne čuje buka sa kompleksa u letnjim mesecima. Zgradu okružuju tri ulice, tako da se brzo dolazi a i lako silazi do samog centra zgrade.

Ukoliko ste se umorni od gužve i gradske buke ovo je pravo mesto za Vaš dom ili mesto za odmor. Za samo pola sata hoda naći ćete se duboko u šumi, pored vodopada Ripaljka, zimskom periodu uživaćete u pogledu, dok ćete preko leta naći pravo prirodno rashlađivanje. i nigde čistiji vazduh.

Ulica Nadežda Petrović, Sokobanja

+381 65 26 71 041
sokonekretnine.rs

Pratite ih na društvenim mrežama: FACEBOOK + INSTAGRAM

SOKONEKRETNINE.RS

sokonekretnine.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com