Društvo

Rekonstruiše se deo Prvomajske, uskoro još 4 ulice u Nišu

Počela je rekonstrukcija Prvomajske ulice, u delu od Voždove do ulice 7. juli. Za promenu asfalta na trotoaru i kolovozu i zamenu ivičnjaka, u dužini od 440 metara, grad je izdvojio više od 9 miliona dinara.

Radovi bi trebalo da budu završeni u roku od mesec dana, mada su u Direkciji za izgradnju najavili da će ulica verovatno biti završena brže.

„Ovde je prometna ulica i u njoj se nalaze dve velike škole. Dugo nije rađeno na njoj“, rekao je gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Radove izvodi firma „ABM putogradnja“ koja je pre godinu i po dana na tenderu dobila program periodičnog održavanja u gradu.

Iz kredita koji je grad podigao završena je nabavka za rekonstrukciju 4 velike ulice.

„To uključuje Sarajevsku, Durmitorsku, Bubanjskih heroja i Hajduk Veljkovu ulicu. One će biti započete tokom naredne nedelje. Želimo da one ulice koje su izložene najvećem intenzitetu saobraćaja budu sagledavane na početku građevinske sezone da bi radovi što pre i kvalitetnije bili završeni“, dodao je Perišić.

On je najavio da će ubuduće češće obilaziti radove, jer je, kaže, neophodan bolji nadzor.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com