Sport

AMPIONI UZ NAROD: Svetski i evropski prvaci igraju u Nišu 24

Reprezentativci Srbije će od 21. marta do 1. aprila biti na pripremama koje će biti organizovane u dva dela, prvi, pod nazivom “Turneja šampiona” biće od 21. do 25. marta i tom prilikom će reprezentacija Srbije gostovati širom zemlje, imati treninge i igrati javne utakmice

Start je u Novom Sadu 21. marta u bazenu SPENS. Dan kasnije će se reprezentativci predstaviti Beograđanima na bazenu “Vlaho Bata Orlić”.

Za sredu 23. mart je predviđena poseta Gračanici. Uveče se putuje u Niš gde će dan kasnije ekipa imati trening i javnu utakmicu.

Poslednja stanica je Kragujevac gde će reprezentacija boraviti 25. marta i dan kasnije se vratiti u Beograd.

Od 28. marta do 1. aprila će se trenirati sa Australijom u Beogradu a 31. marta biće odigrana zvanična utakmica u Zrenjaninu.

Za Turneju šampiona Dejan Savić je pozvao sledeće igrače: Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov.

Opširnije na Sportski Žurnal

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com