Sport

Reprezentacija Srbije na turniru u stonom tenisu za OSI u Crnoj Gori osvojila 13 medalja

Reprezentacija Srbije na Trećem Međunarodnom turniru u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom  “Podgorica open 2019”  osvojila ukupno 13 medalja, 7 u pojedinačnoj konkurenciji i 6 u ekipnom delu takmičenja. Članovi reprezentacije iz Niša na istom turniru su osvojili 5 medalja.

Bojan Stamenković je osvojio zlato u pojedinačnoj konkurenciji, kategorija 3-5, Milan Antić srebro u pojedinačnoj konkurenciji, kategorija 6, Bojan Stamenković i Miloš Stojiljković su osvojili zlato u ekipnoj konkurenciji, kategorija 3-5. Milan Antić i Dragan Baćanović iz Šapca osvojili su srebro u ekipnoj konkurenciji, kategorija 6-7, kao Dario Stošić i Miloš Tasić i Nemanja Birmančević, takođe iz Šabca, osvojili su bronze u ekipnoj konkurenciji, kategorija 8-10.

Pored igrača u reprezentaciji Srbije STK OSI “Nais” imao je i dva trenera, Maša Milošević koja je prvi put sa reprezentacijom i Vladan Živković koji je već bio deo nacionalnog tima.

Na turniru je učestvovalo šest reprezentacija, i to iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Bugarske.

Turnir je održan od 4. do7. oktobra u Podgorici, a reprezentacija Srbije imale je 15 predstavnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com