Društvo

Najava 4

U četvrtak, 28. januara u 10 sati u hotelu “Grand”, održaće se konferencija za novinare na kojoj će biti najavljen ovogodišnji 4. Svetosavski dobrotvorni bal. Bal se održava u subotu 30. januara, a prikupljena sredstva biće dodeljena Klinici za kardiovaskularne bolesti i udruženju “Drugačiji zajedno”.

Dan nakon proslave Savindana, zvanično će biti najavljen Dobrotvorni Svetosavski bal, koji Niš, građansku i akademsku zajednicu, okuplja oko ideje sabornosti i dobročinstva.

Na konferenciji će govoriti Miroslav Jović, direktor SKC-a i organizator bala, Ivan Redi, idejni pokretač bala, a javnosti će se obratiti i dr Tomislav Kostić, direktor Klinike za kardiovaskularne bolesti KC Niš I Ivana Stajković, direktorka udruženja “Drugačiji zajedno”.

Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu, pod pokroviteljstvom rektora prof. dr Dragana Antića, sa blagoslovom episkopa raško-prizrenskog Teodosija, organizuju Četvrti dobrotvorni Svetosavski bal, pod parolom “Bolji smo zajedno” u cilju sanacije krova udruženja “Drugačiji zajedno” i prikupljanja sredstava za kupovinu aparata ergometra za Kliniku za kardiovaskularne bolesti.

Opširniji izveštaj o učesnicima, kao i brojeve žiro računa na koje možete uplatiti dobrotvorne priloge, možete videti ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com