Magazin

Boljevac: Starica koja živi u kući od blata nasledila 5 miliona dolara!

M. Z. (86) do skora nije znala da je vlasnica bogatstva iz australije. Živi u trošnom kućerku i prima penziju od 10.000 dinara

U BOLjEVAČKOM planinskom selu u trošnom kućerku od blata, koji samo što se ne sruši, okruženom šumom, putem kojim se jedva dolazi i leti, od poljoprivredne penzije od desetak hiljada dinara živi M. Z. (86). I tu, možda, ne bi bilo ništa neobično da ova starica nije – milioner!

Naime, pred Novu godinu na račun M. Z. je, iz Australije, kao nasledstvo njenog muža M. Z. koji je preminuo 2011. “leglo” 940.000 australijskih dolara, kao i nekoliko miliona u nekretninama koje se nalaze na petom kontinentu.

Tragom te informacije, “Novosti” su pronašle M. Z. Starica nije želela ni da otvori vrata svoje trošne kuće, odbijajući svaki razgovor sa novinarima.

U selu su nam poznanici M. Z. ispričali kompletnu priču, po kojoj bi, bez sumnje, mogao da se snimi film, koji bi, definitivno, postao blokbaster!

– Krajem šezdesetih godina prošlog veka M. Z. i njen suprug su, trbuhom za kruhom, otišli u Australiju – kazuju komšije. – Žena se, nakon nekoliko godina, vratila u Srbiju, jer joj je, kako smo čuli, majka bila bolesna.

M. Z. je čuvala majku, a u Australiju nije se više vraćala. Ostala je u tom boljevačkom selu, živeći u trošnoj kući usred šume.

Opširnije na Večernje Novosti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com