Društvo

Tri srpske premijere na Sajmu automobila u Nišu

Sajam automobila je jedna velika fešta, izložba naših želja ali sve češće i mogućnosti. To je jedinstvena prilika da posetioci na jednom mestu vide najatraktivnije modele svihi zlagača, na taj način i izaberu za sebe ono najbolje. Samim tim moja očekivanja su da velikom broju potencijalnih kupaca, pre svega našom stručnošću, približimo brendove koje zastupamo i predstavimo našu specijalnu sajamsku ponudu, kaže Zoran Kocić, direktor prodaje i postprodaje ovlašćenog dilera i servisera za Volkswagen i Audi u Nišu, a to je Bros Auto.

Niški distributer Bros Auto će ove godine izložiti najpopularnije modele od brendova koje zastupa.

Krenimo od marke Audi. Predstavićemo restilizovani Audi A3, potpuno novi model Audi A4, dobro poznati Audi A6. Odvojićemo i dovoljno mesta za modele iz „Q game“, Audi Q3,Q5 i Q7. Što se tiče Volkswagen putničkog programa, predstavićemo novi VW Up!, novi model VW Tiguan, već dobro poznati VW Polo, VW Golf i VW Passat će upotpuniti našu ponudu. Volkswagen komercijalni program predstaviće modeli VW Caddy u varijanti compact i furgon, VW Transporter T6, kao i VW Crafter”, kaže Kocić za Niške Vesti.

VW Up

Specijalni sajamski popusti biće aktuelni i ovog oktobra, obećavaju u Bros Autu.

Kao i svake godine, potrudićemo se da već povoljne modele učinimo još pristupačnijim za vreme trajanja sajma. Pored povoljnijih cena samih vozila, u saradnji sa lizing kućama i bankama, obezbedićemo dodatne pogodnosti za nabavku novih vozila”, kažu ovi niški distiruteri.Tiguan

Premijere se podrazumevaju kada je Bros Auto u pitanju, uvek i na svakom sajmu tako će biti i na niškom.

Na ovogodišnjem sajmu imaćemo čak tri srpske premijere. To suvozila VW Up! i VW Tiguan iz Volkswagen programa,  kao i restilizovani Audi A3″, kaže Zoran Kocić direktor prodaje i post prodaje ovlašćenog dilera i servisera za Volkswagen i Audi u Nišu.

Najskuplji model biće na štandu Bros Auta je Audi Q7 sa cenom preko 100.000 evra.

Kada su u pitanju ove marke automobila, tradicionalno decenijama unazad najprodavaniji modeli su Polo i Golf.

Na pitanje da li Bros Auto priprema neko iznenađenje za Nišlije i posetioce sajma, odgovor je pozivnica na Sajam automobila koji se održava od 7. do 9. oktobra u niškoj hali “Čair”.

A3 SB

Biće iznenađenja, ali pozovimo zajedno posetioce, da to sami otkriju”, završava pozivom predstavljanje sajamske ponude Bros Auta.

Bros Auto Niš
Dimitrija Tucovića bb
Telefon: +381 18 4566800
Telefaks: +381 18 4566560
E-mail: office@brosauto.rs

 [foldergallery folder=”images/galleries/Bros Auto”]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com