Servisne

Autobusom od aerodroma Bratislava do centra Beča

Većina budućih putnika koja bude koristila let avio-kompanije Ryanair do Bratislave kao krajnje odredište će im biti Beč, te ovim povodom želimo da Vam pokažemo kako i na koji se možete najlakše i najjeftinije prebaciti do glavnog grada Austrije.

Na sajtu Ryanair u posebnom odeljku transferi nudi Vam se mogućnost rezervacije i kupovine karata za bus prevoz od aerodroma Bratislava do centra Beča. Tako na primer za povratni let Niš – Bratislava – Niš za period putovanja 31.10 do 7.11. povratna bus karta iznosi svega 13evra za jednu osobu.

Što se tiće odabira vremenskog intervala kada želimo da se ukrcamu u autobus računali smo da nam je od momenta sletanja do izlaska sa terminala potrebno 40 minuta(treba računati eventulnu gužvu na pasoškoj kontroli ili eventualno nepredviđeno kašnjenje leta, pa Vam savetujemo da čak uzmete i kasniji termin ne bi li ste propustili bus za vreme koje ste naveli kada ste uzeli kartu) u našem slučaju od je sletanje iz Niša u 17:35h odnosno odlazak busom u 18:15h za Beč.

Što se tiče povratka, vreme koje smo mi uzeli za bus u povratku je 10:30h.

Opširnije na Fly from Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com