Izbori 2016

Birališta zatvorena, izlaznost do 18 sati oko 30 odsto

Svih 5 izbornih mesta na kojima je ponovljeno glasanje za narodne poslanike je zatvoreno u 20 sati, potvrdili su u Gradskoj izbornoj komisiji. Nisu bile prijavljene neregularnosti tokom glasanja, a za sat vremena očekuju da pristigne izborni material.

„Očekujemo da za sat vremena počnu da pristižu džakovi sa izbornim listićima kao i zapisnici sa birališta“, kažu u GIK-u.

Izlaznost nije bila velika, bar do 18 sati kada je rađen poslednji presek. Na ponovljene izbore do tada je izašlo 31,53 odsto birača od 9.750 onih koji su imali pravo glasa.

Od ukupno 15 birališta na kojima su zbog neregularnosti ponovljeni republički izbori, 5 je bilo u Nišu. Građani su glasali na biračkom mestu broj 4 u Medijani u OŠ „Dušan Radović“ i 28 na Paliluli u OŠ „Branko Miljković“. Na Panteleju se ponovo glasalo na biralištima 13 i 16 u OŠ „Stefan Nemanja“ i 23 u OŠ „Karađorđe“ u Gornjem Matejevcu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com