Hronika

Trojica povređenih u udesima

Za jedan dan u Nišu su se dogodile tri saobraćajne nesreće sa troje povređenih putnika, saopštili su iz niške hitne pomoći.

Prva se dogodila juče oko 10 sati u selu Trupale, gde je došlo do sletanja automobila sa puta. Povređen je vozač, muškarac rođen 1941. godine. On je zadobio povrede glave i noge. Nakon ukazane pomoći na licu mesta povređeni je prevezen do Kliničkog centra Niš.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se oko 13:30, kada je došlo do sudara dva putnička automobila kod Novog groblja. Tom prilikom povređen je vozač, muškarac rođen 1937. godine. On je u udesu zadobio povredu noge i prevezen je u Urgentni centar potvrdili su u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Noćas 30 minuta nakon pomoći u ulici Ivana Milutinovića, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i na taj način povređen. Muškarac rođen 1966. godine zadobio je  povrede glave i prevezen je u niški Klinički centar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com